FAQÁltalános

Miért használjam az eladojegyek.hu-t jegyek eladására?

Véleményünk szerint az eladojegyek.hu használata jelentősen megkönnyíti, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi e-jegyek adásvételét. Egyszerűbbé teszi mert otthonról kényelmesen rövid idő alatt feltölthetőek a korábban megvásárolt elektronikus jegyek és biztonságossá mert a vevő biztosítva van afelől, hogy megkapja pénzét a vevőtől.

Bejelentkezés nélkül is tudom használni az oldalt?

A jegyek és az események böngészéséhez nincs szükség bejelentkezésre, viszont ha vásárolni vagy eladni szeretnél mindenképpen be kell jelentkezned.

Kizárólag Facebookos regisztrációval használható az oldal?

Igen. A Facebook fiókos bejelentkezés lehetővé teszi, hogy a vevő láthassa az eladó nevét és profilképét. Ezzel segítünk a vevőknek, hogy eldöntsék, megbízhatónak tartják-e az eladót.

Hogyan tudom törölni a profilomat?

A saját menüre kattintva a profilom menüpont alatt tudod törölni a fiókodat.

Jegyek eladása

Mi az az e-ticket?

Az E-ticket egy teljes értékű elektronikus jegy. Az E-ticket lévő számsor és vonalkód a rendeléssel kapcsolatos összes információt tartalmazza. Segítségével beazonosítható a jegy, ezért nincs szükség egyéb biztonsági jelre. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik. Az E-ticket letöltése után Adobe Acrobat Reader programra van szükség a dokumentum megnyitásához. Ez a program ingyenesen letölthető az Adobe oldaláról. https://get.adobe.com/reader/ Egyszerre több jegy eladására is van lehetőség az oldalon? Igen. Külön PDF fájlként és egy PDF fájlban is feltöltheted jegyeidet. Azt is kiválaszthatod, hogy egyben van külön-külön szeretnéd eladni őket. Abban az esetben ha 1 PDF fájlban több jegy van, a rendszerünk automatikusan külön választja. Maximum 5 PDF fáj beillesztésére van lehetőség és 1 PDF fájl maximum 5 jegyet tartalmazhat.

Milyen típusú jegyeket tudok eladni az eladojegyek.hu oldalon?

Bármilyen típusú e-ticketet eladhatsz, legyen szó színházról, koncertről, fesztiválról vagy akár sporteseményről. Csak két fontos szempontot kell figyelembe venned, ha nálunk szeretnéd eladni a

Eladott jegyek

Mikor érkezik meg a pénz a számlámra?

A vételárat az eseményt követő 48 órán belül elutaljuk neked. Abban az esetben ha az utalás hétvégére esik, kérjük vedd figyelembe, hogy a hétvégét követő első munkanapon érkezik meg a jegy ellenértéke a számládra.

Jegyet vennék

Biztonságos az eladojegyek.hu-n keresztül jegyet vásárolni?

Igen, biztonságos hiszen az eladásra kínált jegyek adatait többféle módon folyamatosan ellenőrízük.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Kizárólag Bankkártyás fizetés lehetséges az oldalon. Lehetséges, hogy valaki többször ugyanazt a jegyet eladja az oldalon? A jegyeken található vonalkódokat folyamatosan ellenőrizzük ha azonosságot vélünk felfedezni a jegyeket azonnal töröljük rendszerünkből.

Elképzelhető, hogy az eladó kinyomtatja és saját maga felhasználja az általam megvásárolt jegyet?

Kicsi a valószínűsége, de ha az eladó mégis úgy dönt felhasználja a jegyet, legkésőbb az ellenőrzéskor ki fog derülni. Az oldal működése során ilyen szándékos károkozás még nem fordult előlEbben az esetben érdemes fotót készíteni a vonalkód olvasó

képernyőjén megjelenő üzenetről, és rendezvény szervezőjétől is javasolt dokumentumot kérni ami igazolja, hogy a jegy már felhasználásra került.

Milyen költségekkel jár nekem az oldal használata vevőként?

Sikeres vásárlás esetén 10% jutalékot számolunk fel.

Jegyek vásárlása

Mikor kapom meg a jegyemet?

10-12 órával az esemény előtt válnak elérhetővé a megvásárolt jegyek. A profilban (Itt) letölthetővé válik és emailben is elküldjük.
Miért? A Covid járvány rámutatot, hogy egy törölt/elhalasztott esemény kezelése hatalmas kihívás jelent minden szereplő részére. Ráadásul a színházak teljesen eltérő módon kezlik a helyzetet. Azért igyekeztünk tiszta helyzetet teremteni azzal, hogy a vevő nem kapja meg a jegyet, így nem ismeri meg a jegyhez tartozó QR kódot. Amennyiben elmarad egy előadás, a vevők azonnal visszakapják a pénzüket

Előfordulhat, hogy az e-mailel küldött jegy késve érkezik?

 

Igen, lehetséges. Kérjük alaposan ellenőrizd postafiókodat, mert előfordulhat hogy a jegyet tartalmazó e-mail spambe kerül. Ill ha Facebookos e-mail címedtől eltér a vásárlás során megadottaktól akkor érdemes mind a két fiókot újra átvizsgálni.
Ebben az esetben, látogassa meg a profilját (Itt) és ott letöltheti a jegyeit.

Más neve szerepel a jegyen. Lehet ebből problémám?

Nem, hiszen a név a jegyen általában csak azt a személyt jelöli aki elsődlegesen megvásárolta a jegyet. Kizárólag a vonalkód számít ami egyedi minden elektronikus jegyen. Más jegyet kaptam mint amit rendeltem. Mi tévő legyek? Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail útján, és megpróbálunk minél hamarabb megoldást találni a problémára.